Aflevering [98] Ondernemersverhalen: Suzanne Van Duin (Vrije Meid) Over Haar Business Switch, Komende Sabbatical Én Verrassende Freedom Cashflow!

[98] Ondernemersverhalen: Suzanne van Duin (Vrije Meid) over haar business switch, komende sabbatical én verrassende freedom cashflow!
· Aflevering van de podcast: Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID

In deze gloednieuwe aflevering interview ik Suzanne van Duijn, ook wel bekend als de Vrije Meid! Suzanne is freedompreneur, coach, podcast host, blogger schrijfster van 2 boeken en mama. En dan vergeet ik vast nog meer ;) We hebben het over haar meest recente business switch die voortkwam uit een business dip. Want hoe ga je daar dan mee om? En wat maakt dat je besluit een succesvolle coaching business stop te zetten om iets nieuws te gaan doen? Suzanne van Duijn haar nieuwe bedrijf heet Podcast Pioniers. We zijn uiteraard ook de diepte ingegaan over wat podcasts voor ondernemers kunnen betekenen, én dat geld verdienen met een podcast voor sommige ondernemers dichterbij is dan je denkt! Ook bespreken we haar komende sabbatical, de financiering daarvan én wat er bij komt kijken als je een relatie hebt met iemand die géén ondernemer is. Kan je dan nog wel zo'n avontuurlijk bestaan hebben? Het blijkt dat dat prima kan, maar dat er wel een andere factor is die haar reizend bestaan iets veranderd heeft. Heel veel luister plezier! Wil je graag bij de podcast party zijn op 26 juli of Suzanne haar avonturen volgen? Check dan haar website of Instagram! Klik hier om gratis lid te worden van de Freedom Business Club??? en connect met 60+ likeminded ondernemers en investeerders!

Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID

Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID

Gemaakt door: Ashley Timmermans Eerste aflevering: 06/06/2023

De podcast Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID heeft in totaal 106 afleveringen

Vorige aflevering

Hoe stel je op de juiste manier doelen

Hoe stel je op de juiste manier doelen

Maker: Ashley Timmermans Datum: 29/05/2024

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

[98] Ondernemersverhalen: Suzanne van Duin (Vrije Meid) over haar business switch, komende sabbatical én verrassende freedom cashflow!

Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID · 12-07-2024

00:00 00:57:08