Da sind wir wieder! Jouw favoriete antisnobs keuvelen deze keer over onze oosterburen. Toevalligerwijs (of niet) op steenworp afstand van de grens. Over Franse winterse lentenachten, roemertjes gevuld met zoete riesling en ijs, het wegtikken van literflessen riesling, de Duits-Oostenrijkse-Italiaanse schnitzeloorlog, hanen over tafel, hanen op het bord en hanen als kaas. Deutschland was gibt? Shownotes: ?: weingut dautel riesling gipskeuper trocken ’18 ????: aspergesoep met zeekraal en peterselie olie ?: ingelegde walnoot ??: elton aura + bedows + burns twins - combo #5 koken aan de waal: https://www.kokenaandewaal.nl/ dautel’s riesling gipskeuper is te bestellen via wendy@kokenaandewaal.nl de franse wijngebieden staan in vuur en vlam: https://nos.nl/artikel/2376163-franse-wijnboeren-maken-balans-op-na-vorst-duizenden-hectares-verloren.html de droge informatie van eiswein die we jullie bespaard hebben: https://www.wijnkennis.be/oenologie/ijswijn roemerglazen, dit wil je (niet): https://www.etsy.com/nl/market/duitse_roemer_glas aflevering ‘de aardappeleters’ over het ontstaan van de schnitzel: https://www.npostart.nl/de-aardappeleters/04-12-2019/VPWON_1312116 de beste hanen in duitsland vind je bij landhotel gockelwirt volgens thomas: https://www.gockelwirt.de/
Gemaakt door: WIJNREC Eerste aflevering: 05-05-2021
De podcast WIJNREC. heeft in totaal 12 afleveringen
Maker: WIJNREC Datum: 05-04-2021
Maker: WIJNREC Datum: 04-05-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.