Aflevering Gaan We Met Zeewier Nederland Voeden? - Met Petra Steenhoek En Kees Boender

· Aflevering van de podcast: Werken aan Goed Voedsel

Van zeewierburger tot zeewierthee. We zien zeewier steeds vaker op tafel. Het is een van de meest duurzame eiwitproducten op dit moment: Het enige wat het nodig heeft is een klein beetje licht en zeewater en het zit boordevol vitamines en mineralen. In deze podcast spreken we met Petra Steenhoek van Hortimare, de grootste leverancier van 'uitgangsmateriaal' dat zeewier telers nodig hebben, en Kees Boender van Your Well, groothandel in zeewierproducten. We spreken hen over de toekomst van zeewier in Nederland. Hoe worden de zeewier stekjes gekweekt? Hoe houd je zeewier pubers onder controle? En natuurlijk: gaan we hiermee Nederland duurzaam voeden?

Speelgoedwinkel
Werken aan Goed Voedsel

Werken aan Goed Voedsel

Gemaakt door: René Bruijns & René Schellekens Eerste aflevering: 14-05-2023

De podcast Werken aan Goed Voedsel heeft in totaal 15 afleveringen

Vorige aflevering

Eet samen, eet lokaal – met Liane Lankreijer en Tom Voorma

Eet samen, eet lokaal – met Liane Lankreijer en Tom Voorma

Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 13-06-2023

Volgende aflevering

Gaan supermarkten de wereld redden? – Met Gustaaf Haan van Questionmark

Gaan supermarkten de wereld redden? – Met Gustaaf Haan van Questionmark

Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 27-06-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Gaan we met zeewier Nederland voeden? - met Petra Steenhoek en Kees Boender

Werken aan Goed Voedsel · 20-06-2023

00:00 00:44:02