Van zeewierburger tot zeewierthee. We zien zeewier steeds vaker op tafel. Het is een van de meest duurzame eiwitproducten op dit moment: Het enige wat het nodig heeft is een klein beetje licht en zeewater en het zit boordevol vitamines en mineralen. In deze podcast spreken we met Petra Steenhoek van Hortimare, de grootste leverancier van 'uitgangsmateriaal' dat zeewier telers nodig hebben, en Kees Boender van Your Well, groothandel in zeewierproducten. We spreken hen over de toekomst van zeewier in Nederland. Hoe worden de zeewier stekjes gekweekt? Hoe houd je zeewier pubers onder controle? En natuurlijk: gaan we hiermee Nederland duurzaam voeden?
Gemaakt door: René Bruijns & René Schellekens Eerste aflevering: 14-05-2023
De podcast Werken aan Goed Voedsel heeft in totaal 15 afleveringen
Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 13-06-2023
Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 27-06-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.