In het menu voor de toekomst is vooral veel ruimte voor groente, fruit en granen. Maar er is ook nog steeds ruimte voor dierlijke eiwitten, zoals vlees, vis, zuivel en eieren. Alleen veel minder dan we nu gewend zijn om te eten. In plaats van zeven dagen per week vlees, stelt het EAT Lancet-dieet dat er nog maar twee dagen in de week vlees gegeten kan worden. In deze aflevering gaan Sharon en Bart langs bij een vleesbedrijf in Flevoland. Eentje waar koeien en varkens worden gehouden op een duurzame manier. Maar wat is dat precies?
Gemaakt door: Provincie Flevoland Eerste aflevering: 03-03-2024
De podcast Wat Eten We Morgen? heeft in totaal 7 afleveringen
Maker: Provincie Flevoland Datum: 20-02-2024
Maker: Provincie Flevoland Datum: 05-03-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.