Aflevering #7 Karen In Gesprek Met Hanneke Takkenberg, Hoogleraar @Erasmusmc En @Rotterdam School Of Management En Executive Director Van Erasmus Centre For Women And Organisations (Ecwo)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Voorbij het Glazen Plafond

Over tegenslagen én hoe deuren opengingen in haar carrière, haar drive en visie voor genderdiversiteit en inclusie, de ontdekking waar zij pas écht activistisch door werd, de transitie in genderdiversiteit en inclusie die Hanneke zag in de afgelopen 15 jaar. Over glazen plafonds, klevende vloeren en glazen muren. Zij deelt haar waardevolle persoonlijke inzichten en lessen - die soms pas achteraf duidelijk werden - om met die hindernissen die veel vrouwen tegenkomen effectief te dealen en je ambities waar te maken. En zij vertelt hoe een ernstig life event leidde tot een wérkelijk eigen koers, die zij niet meer heeft losgelaten. Meer weten over het relevante werk van Erasmus Centre for Women and Organisations (ECWO): https://www.rsm.nl/faculty-research/centres/erasmus-centre-for-women-and-organisations/ Hanneke noemt ook de belangrijke functie van het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH): https://www.lnvh.nl/ Verder lezen en praktische handvatten over deze thema’s? Download gratis mijn whitepaper ‘9 Leiderschap Versterkers voor vrouwelijke leiders - doorgroeien naar een MT/Executive of andere senior leiderschapsrol zonder op een kerel te gaan lijken’ https://hardhoutenporselein.nl/leiderschap-versterkers/

Stem website va het jaar
Voorbij het Glazen Plafond

Voorbij het Glazen Plafond

Gemaakt door: Karen Rensma Eerste aflevering: 14-07-2024

De podcast Voorbij het Glazen Plafond heeft in totaal 8 afleveringen

Vorige aflevering

#6 Karen in gesprek met Diana Tronco, CEO van Inco Drilling

#6 Karen in gesprek met Diana Tronco, CEO van Inco Drilling

Maker: Karen Rensma Datum: 16-08-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#7 Karen in gesprek met Hanneke Takkenberg, hoogleraar @ErasmusMC en @Rotterdam School of Management en Executive Director van Erasmus Centre for Women and Organisations (ECWO)

Voorbij het Glazen Plafond · 13-09-2024

00:00 1:01:59