In deze podcast gaan we in gesprek met Merijn van Berlo en Maarten Bezem, de chefs van het succesvolle restaurant Choux in Amsterdam. Zij hebben onder de naam 621 Ferments krachtige natuurlijke smaakversterkers ontwikkeld als alternatief voor de synthetische smaakversterker E621. Hoe kunnen deze smaakversterkers bijdragen aan duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling, hoe gaat het in het productieproces en de voordelen van natuurlijke smaakversterkers in vergelijking met synthetische varianten? Ook gaan we in op de uitdagingen bij het werken met reststromen als ingrediënt en de toekomstplannen van 621 Ferments.
Gemaakt door: RedactieVMT Eerste aflevering: 17-04-2022
De podcast VMT To Go – Podcasts uit de voedingsindustrie heeft in totaal 60 afleveringen
Maker: RedactieVMT Datum: 16-03-2023
Maker: RedactieVMT Datum: 10-07-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.