Er is een tendens om minder vlees en meer plantaardige producten te gaan eten, vooral vanuit duurzaamheidsoverwegingen. Ook het Voedingscentrum adviseert dit. Sommigen voeren ook als argument aan dat het gezonder is, vanuit de gedachte dat teveel consumptie van rood vlees zou leiden tot een verhoogde kans op darmkanker. Wat ook de reden mag zijn, de trend en de aanbevelingen zijn duidelijk: minder vlees en meer plantaardig. Dat werpt de vraag op: zijn vleesvervangers een goed alternatief en zo ja welke rol spelen zij? Het artikel lezen kan hier.
Gemaakt door: RedactieVMT Eerste aflevering: 17-04-2022
De podcast VMT To Go – Podcasts uit de voedingsindustrie heeft in totaal 60 afleveringen
Maker: RedactieVMT Datum: 05-03-2020
Maker: RedactieVMT Datum: 05-03-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.