Het is tijd voor een hele bijzondere afsluiting van Batch #13! We sluiten namelijk af bij restaurant Graffiti in Heerlen. We gaan namelijk kijken naar whisky en food pairings. Max en Lucia hebben ervan genoten hopelijk jullie ook! LET OP: ...
Hier kun je luisteren naar ons geklets over whisky en whisky-gerelateerde zaken. We bespreken allerlei gevarieerde onderwerpen, van vaten tot independent bottlers en van Schotland tot internationale whisky's. Dit altijd onder het genot van een goed glas whisky, passend bij het onderwerp van die week. Benieuwd waar we het deze week over hebben? Luister mee!
Het is tijd voor een hele bijzondere afsluiting van Batch #13! We sluiten namelijk af bij restaurant Graffiti in Heerlen. We gaan namelijk kijken naar whisky en food pairings. Max en Lucia hebben ervan genoten hopelijk jullie ook! LET OP: ...
CHICAGO!!! Sorry we moeten de musical referenties beperken in deze aflevering over de Koval Rye. Want deze hele mooie Rye komt uit... je raad het al... CHICAGO!!! Kleine disclaimer: Lucia is doorgaans geen fan van Rye. Dus we gaan kijken o ...
Vandaag zit Max in de geheime wijn kelder van André Kerstens BV. Hier praat hij met Henk over de Don Papa Rye Cask. Dit is de tweede aflevering in ons Rum-Drie-Luik. Aflevering één ging over Rum in het algemeen. Aflevering twee gaat over d ...
Dit was echt een eer! We zijn namelijk op het hoofdkantoor van E&A Scheer... We durven wel te stellen dat dit het middelpunt van de aarde is, als we kijken naar de rumwereld. Omdat hier rum gemaakt wordt? Nee! Omdat hier de meesters va ...
Max en Lucia zijn afgereisd naar Amsterdam! Ze zijn namelijk te gast op het hoofdkantoor van Pernod Ricard Nederland. Ze zitten aan tafel met Matt. Matt is Brand Ambassador voor Chivas Brothers LTD. Nu valt Max door de mand... Want hij hee ...
Wauw! De Aberlour A’Bunadh blijkt een terugblik te zijn naar een prachtige whisky van lang geleden... Max en Lucia hebben het over de geschiedenis van de distilleerderij en vergeten geheimen. Verder is er de altijd belangrijke vraag: wat z ...
Vandaag staat niet één fles... Niet twee... Zelfs niet drie flessen op tafel! Vandaag staan er vier flessen klaar om aan jullie voorgesteld te worden door Peter van Houtert. Wie is Peter? Directeur bij Verbunt Verlinden. Hij is de langs zi ...
It's time to meet the amazing Rupert Patrick. Founder and CEO of James Eadie. We are diving In a world of great quality whiskies. Amazing labels and the Caol Ila Palo Cortado cask finish... What's up with that Caol Ila? Just sit back and e ...
Vandaag is Erik aangeschoven bij Max om het te hebben over de "Missing Link" tussen whisky en rum. Een peated rum, door hem zelf gemaakt, op vat sterkte. Wauw! Dit is zeker iets unieks waar wij wel oor naar hebben. Dus ga er maar goed voor ...
DRIEMAAL IS SCHEEPSRECHT! Deze aflevering gaan Max en Lucia op zoek naar de Ierse en Australische roots van Samuel Gelston’s Irish Whisky. Dit is een doldwaze speurtocht waarbij ze onderweg verschillende bekende en onbekende figuren tegenk ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.