Wat maakt Cù Bòcan zo speciaal? Deze whisky wordt slechts enkele dagen per jaar gemaakt! Scott Adamson, brand ambassador van deze heerlijke whisky, vertelt ons in geuren en kleuren over de Tomatin distilleerderij, de onderliggende gedachte om deze unieke whisky te maken en de gedetailleerde aspecten van het distilleren zelf. Een heerlijke aflevering die zowel de beginner als gevorderde drinker tevreden stemt en laat snakken naar meer. Scotts enthousiasme werkt namelijk aanstekelijk en ook Max en Lucia kunnen niet wachten om meer van Cù Bòcan te zien en proeven! Meer info over het Podcast Abbonement! Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook
Gemaakt door: Max Foxen Eerste aflevering: 16-10-2022
De podcast The Elements Of Whisky heeft in totaal 156 afleveringen
Maker: Max Foxen Datum: 03-03-2022
Maker: Max Foxen Datum: 09-03-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.