Er zijn heel veel manieren om te kijken naar het eten op je bord. Je kan letten op vet, op koolhydraten of suiker. Hoe kan je nou echt weten of het eten op je bord gezond voeden is? Deze aflevering is een reis langs alles wat op je bord ligt. Je kijkt geheid met compleet nieuwe ogen naar je volgende maaltijd. Lanke vertelt bijvoorbeeld waarom het juist gezonder kan zijn om friet in vet te bakken. Het kan zelfs je vet aanmaak verlagen. Wel is het belangrijk het juiste vet te kiezen. Wat is dan precies het verschil tussen olijf-, zonnebloem- en kokosolie? Vandaag beantwoorden Nieke en Lanke allerlei voedingsvragen en zetten ze wat je dacht te weten over gezonde voeding op z’n kop. In deze aflevering krijg je inzicht in de effecten van al het eten op je bord en de balans tussen voedingsmiddelen.
Gemaakt door: Lanke Broeders & Nieke van der Hoff Eerste aflevering: 08-01-2023
De podcast 't Geluksmoment heeft in totaal 141 afleveringen
Maker: Lanke Broeders & Nieke van der Hoff Datum: 13-11-2022
Maker: Lanke Broeders & Nieke van der Hoff Datum: 27-11-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.