Econoom Krijn Poppe (oudgediende van Wageningen Economic Research) en bankier Pierre Berntsen (ABN Amro) bespreken in gesprek met Dick Veerman de temperatuur van de patiënt Nederland op het gebied van landbouw en voedsel. We waren het innovatiefste land ter wereld. Het buitenland kijkt nog altijd bewonderend naar Nederland. Binnen weten we dat het systeem piept en kraakt. Poppe en Berntsen geven een ragfijne analyse van de problemen. Tevens zien ze dat het barst van de kansen. Het probleem? Ons land weet niet wat het wil en dat hebben we niet door. Wil je doorpraten over dit onderwerp? Meld je dan aan voor Foodlog Café @WFC op 27 mei 2025 van 16:00-18:00: ????https://mailchi.mp/foodlog/cafe_mei2025 ? Wil je onze podcast steunen? Dat kan met een donatie via een Tikkie: ????https://tikkie.me/pay/FoodlogMedi/qgz3xDRUAru9p2xVwHfcmp
Gemaakt door: Foodlog Media Eerste aflevering: 12-11-2024
De podcast Studio Foodlog heeft in totaal 46 afleveringen
Maker: Foodlog Media Datum: 28-04-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.