Een Wageningse voedingswetenschapper - Guido Camps - en een Wageningse levensmiddelentechnoloog - Atze-Jan van der Goot -ontmoeten elkaar in gesprek met Dick Veerman. Vanuit hun verschillende achtergronden (gezondheid versus chemie) blijken ze het eens over een controversieel punt: er is niks mis met eten uit de fabriek. Luister naar een fascinerend gesprek over wetenschap en persoonlijke overtuigingen van onderzoekers. Wil je doorpraten over dit onderwerp? Meld je dan aan voor Foodlog Café @WFC op 29 april 2025 van 16:00-18:00: ??https://mailchi.mp/foodlog/cafe_april2025? Wil je onze podcast steunen? Dat kan met een donatie via een Tikkie: ?https://tikkie.me/pay/FoodlogMedi/qgz3xDRUAru9p2xVwHfcmp
Gemaakt door: Foodlog Media Eerste aflevering: 12-11-2024
De podcast Studio Foodlog heeft in totaal 43 afleveringen
Maker: Foodlog Media Datum: 31-03-2025
Maker: Foodlog Media Datum: 14-04-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.