Aflevering Flcafé5-E3: Het Nieuwe Vlees Is Geen Resultaat Van Wetenschap

· Aflevering van de podcast: Studio Foodlog

Nieuwe eiwitproducten staan aan de basis van een nieuwe markt. Als consumenten de producten niet kopen, komt de markt niet op gang en blijft de wereld 'oud vlees' eten. Onze jongste podcast in de serie met twee doorgewinterde innovatoren en ondernemers gaat over het verschil tussen wetenschap en innovatie. Spoiler: in Nederland denken we dat wetenschapsfinanciering tot marktinnovatie leidt. Mispoes, zeggen Jos Hugense (oprichter Meatless) en Ira van Eelen (Stichting Cellulaire Agricultuur) in gesprek met Dick Veerman. Wil je doorpraten over dit onderwerp? Meld je dan aan voor Foodlog Café @WFC op 25 februari 2025 van 16:00-18:00: https://mailchi.mp/foodlog/cafe_februari

Speelgoedwinkel
Studio Foodlog

Studio Foodlog

Gemaakt door: Foodlog Media Eerste aflevering: 12-11-2024

De podcast Studio Foodlog heeft in totaal 36 afleveringen

Vorige aflevering

FLCafé5-E2: Het ene vlees is het andere niet

FLCafé5-E2: Het ene vlees is het andere niet

Maker: Foodlog Media Datum: 03-02-2025

Volgende aflevering

FLCafé5-E4: Het ongelofelijke potentieel van algen

FLCafé5-E4: Het ongelofelijke potentieel van algen

Maker: Foodlog Media Datum: 17-02-2025

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

FLCafé5-E3: Het nieuwe vlees is geen resultaat van wetenschap

Studio Foodlog · 10-02-2025

00:00 00:50:51