Dick Veerman gaat in gesprek over duurzame keurmerken en greenwashing. Zijn gasten zijn dit keer Paulien van der Geest (Milieucentraal) en Hans de Gier (Syncforce). Paulien legt uit welke eisen Milieucentraal aan een keurmerk stelt om het 'goed' in plaats van 'greenwashing' te noemen. Ze legt ook uit wat 'green hushing' is. Hans laat je even klapperen met je oren. De digitalisering van standaards en normen blijkt nog zo onderontwikkeld, dat je zomaar kunt worden meegesleurd in keuzen die je helemaal niet wilt. Over één ding zijn Hans en Paulien het in ieder geval roerend eens: keurmerken zijn niet neutraal maar gebaseerd op waarden. Wil je doorpraten over dit onderwerp? Meld je dan aan voor Foodlog Café @WFC op 29 oktober 2024 van 16:00-18:00: https://mailchi.mp/foodlog/cafe
Gemaakt door: Foodlog Media Eerste aflevering: 12-11-2024
De podcast Studio Foodlog heeft in totaal 22 afleveringen
Maker: Foodlog Media Datum: 23-09-2024
Maker: Foodlog Media Datum: 30-09-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.