Aflevering Mooie Techniek, Maar Kan Gevaarlijk Zijn In Verkeerde Handen

· Aflevering van de podcast: Studio Foodlog

Midden in gepolariseerde discussies pellen Foodlog en De Groene Amsterdammer de narratieven achter de Hete Hangijzers in het Voedselsysteem af. Vandaag gaat Dick Veerman in gesprek met twee hoogleraren, John van der Oost (moleculaire biologie, WUR) en Michel Haring (plantenfysiologie, UvA). John is een fervent voorstander van het gebruik van CRISPR-Cas, terwijl Michel mordicus tegen is. De spanning rondom CRISPR-Cas wordt uitgebreid besproken en is te voelen in de zinderende discussie tussen de twee hoogleraren. Zie foodlog.nl en groene.nl

Speelgoedwinkel
Studio Foodlog

Studio Foodlog

Gemaakt door: Foodlog Media Eerste aflevering: 12-11-2024

De podcast Studio Foodlog heeft in totaal 22 afleveringen

Vorige aflevering

Koe-Dialogen S1E3 De koe in relatie tot dierenwelzijn

Koe-Dialogen S1E3 De koe in relatie tot dierenwelzijn

Maker: Foodlog Media Datum: 05-01-2022

Volgende aflevering

CRISPR-Cas valt buiten het gebied van leven

CRISPR-Cas valt buiten het gebied van leven

Maker: Foodlog Media Datum: 02-04-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Mooie techniek, maar kan gevaarlijk zijn in verkeerde handen

Studio Foodlog · 02-04-2024

00:00 00:50:13