Op de Brugse kerstmarkt kan je van 25 november tot 8 januari smullen voor het goede doel. In samenwerking met Flavourite Bruges en de Brugse Handelskring serveren de Warmste Chefs er elke dag een topgerechtje. De opbrengst gaat integraal n ...
Satellite Gourmet.Podcast om te informeren en te inspireren.Mijn gasten? Allerlei gastronomen, over hun passie voor horeca en gastronomie in de breedste zin van het woord: de kunst van het koken, de carrière en het ondernemerschap, de horeca, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Ondertussen is Satellite Gourmet toe aan het 3de seizoen én met een nominatie op zak voor best host - Belgian Podcast Awards 2021.
Op de Brugse kerstmarkt kan je van 25 november tot 8 januari smullen voor het goede doel. In samenwerking met Flavourite Bruges en de Brugse Handelskring serveren de Warmste Chefs er elke dag een topgerechtje. De opbrengst gaat integraal n ...
?? Cognac is een complexe drank, dat moet je fijnproeven.?? ??We moeten van het oude imago af, sigaren horen er niet altijd bij.?? ??Cognac en andere spirits horen thuis in de wereld van de smaak.?? Nicky Verlinden sprong in een avontuur ...
?? Cognac is een complexe drank, dat moet je fijnproeven.?? ??We moeten van het oude imago af, sigaren horen er niet altijd bij.?? ??Cognac en andere spirits horen thuis in de wereld van de smaak.?? Nicky Verlinden sprong in een avontuur ...
Op de Brugse kerstmarkt kan je van 25 november tot 8 januari smullen voor het goede doel. In samenwerking met Flavourite Bruges en de Brugse Handelskring serveren de Warmste Chefs er elke dag een topgerechtje. De opbrengst gaat integraal ...
Op de Brugse kerstmarkt kan je van 25 november tot 8 januari smullen voor het goede doel. In samenwerking met Flavourite Bruges en de Brugse Handelskring serveren de Warmste Chefs er elke dag een topgerechtje. De opbrengst gaat integraal n ...
??Het product uitpuren met respect voor de lokale producent?? ??Werken met opgelegde producten is niet mijn ding ?? ??Ik ben trots op mijn onafhankelijkheid als chef?? Pieter Lonneville is chef van Tête Pressée, een restaurant & traite ...
??Het product uitpuren met respect voor de lokale producent?? ??Werken met opgelegde producten is niet mijn ding ?? ??Ik ben trots op mijn onafhankelijkheid als chef?? Pieter Lonneville is chef van Tête Pressée, een restaurant & traite ...
Op de Brugse kerstmarkt kan je van 25 november tot 8 januari smullen voor het goede doel. In samenwerking met Flavourite Bruges en de Brugse Handelskring serveren de Warmste Chefs er elke dag een topgerechtje. De opbrengst gaat integraal n ...
Op de Brugse kerstmarkt kan je van 25 november tot 8 januari smullen voor het goede doel. In samenwerking met Flavourite Bruges en de Brugse Handelskring serveren de Warmste Chefs er elke dag een topgerechtje. De opbrengst gaat integraal n ...
??Yours Flavourly. Absolutely! Geen sjabloon PR-pakketten! Altijd op zoke naar wat fris en nieuw is in food, wine en lifestyle!?? ?????Alice Bown runt al meer dan 10 jaar een PR-agency met een team van enthousiaste creativelingen. Alice ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.