Misschien wel de moeilijkste keuken op het hoogste niveau is om wijnen bij de complexe gekruide gerechten van patron cuisinier Soenil Bahadoer, restaurant De Lindehof** in Nuenen, te zetten. We praten met de nog jonge sommelier (32) uit Litouwen Edgaras Razminas die is begonnen als afwasser bij De Lindehof en verrast nu meer dan zes jaar zijn gasten met gedurfde combinaties. Bekroond als Sommelier van het Jaar door Gault&Millau in 2019 en door Michelin in 2021. In deze podcast praten wij zeer open over deze uitdagende keuken en combinaties, hoe hij tot deze komt, wat zijn kijk is op andere sommeliers en zijn passies.
Gemaakt door: Jan van Lissum, Hans van de Meeberg & Roderick Ros Eerste aflevering: 25-03-2022
De podcast PROEFCAST over wijn & proeven heeft in totaal 15 afleveringen
Maker: Jan van Lissum, Hans van de Meeberg & Roderick Ros Datum: 17-08-2021
Maker: Jan van Lissum, Hans van de Meeberg & Roderick Ros Datum: 28-09-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.