Aflevering 10. Sommelier Edgaras Razminas Van Restaurant De Lindehof**, Nuenen.

· Aflevering van de podcast: PROEFCAST over wijn & proeven

Misschien wel de moeilijkste keuken op het hoogste niveau is om wijnen bij de complexe gekruide gerechten van patron cuisinier Soenil Bahadoer, restaurant De Lindehof** in Nuenen, te zetten. We praten met de nog jonge sommelier (32) uit Litouwen Edgaras Razminas die is begonnen als afwasser bij De Lindehof en verrast nu meer dan zes jaar zijn gasten met gedurfde combinaties. Bekroond als Sommelier van het Jaar door Gault&Millau in 2019 en door Michelin in 2021. In deze podcast praten wij zeer open over deze uitdagende keuken en combinaties, hoe hij tot deze komt, wat zijn kijk is op andere sommeliers en zijn passies. 

PROEFCAST over wijn & proeven

PROEFCAST over wijn & proeven

Gemaakt door: Jan van Lissum, Hans van de Meeberg & Roderick Ros Eerste aflevering: 25-03-2022

De podcast PROEFCAST over wijn & proeven heeft in totaal 15 afleveringen

Vorige aflevering

9. Het is niet wit of zwart

9. Het is niet wit of zwart

Maker: Jan van Lissum, Hans van de Meeberg & Roderick Ros Datum: 17-08-2021

Volgende aflevering

11. Wijnvrouw Floor van Ede van Brasserie van Baerle, Amsterdam

11. Wijnvrouw Floor van Ede van Brasserie van Baerle, Amsterdam

Maker: Jan van Lissum, Hans van de Meeberg & Roderick Ros Datum: 28-09-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

10. Sommelier Edgaras Razminas van restaurant De Lindehof**, Nuenen.

PROEFCAST over wijn & proeven · 03-09-2021

00:00 00:27:50