Welkom lieve luisteraars bij een nieuwe aflevering van Podje Koken! Vandaag duiken Remco en Robbie de keuken in voor een klassieker met een pittige twist. We gaan namelijk aan de slag met Spaghetti Aglio, Olio e peperoncino, oftewel spaghetti met knoflook, olijfolie en Spaanse chilipeper. Maar om het nog spannender te maken, voegen we ook wat extra Spaanse pepers toe voor een lekker vurig accent. Deze pasta is niet alleen waanzinnig lekker, maar ook nog eens super simpel om te maken. Met slechts een paar ingrediënten tover je in een handomdraai een indrukwekkend Italiaans gerecht op tafel waar je gasten versteld van zullen staan. Het geheim? Verse ingrediënten en de juiste techniek! Dus haal je knoflookpers en je mooiste olijfolie maar tevoorschijn, want na deze aflevering wil je meteen zelf aan de slag. Vergeet trouwens niet om je creaties met ons te delen op social media met de hashtag #PodjeKoken. Wij zijn reuze benieuwd naar jullie smaakvolle spaghetti avonturen! Enne, mocht je toch iets minder pit prefereren... Je kunt de Spaanse peper natuurlijk ook weglaten of vervangen door iets milders. Maar wat ons betreft: hoe heter, hoe beter! Dus zet je koksmuts maar op en laat die knoflook maar lekker pruttelen, we gaan beginnen...
Gemaakt door: Podje koken Eerste aflevering: 23-03-2024
De podcast Podje Koken heeft in totaal 11 afleveringen
Maker: Podje koken Datum: 29-05-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.