Welkom lieve luisteraars bij een nieuwe aflevering van Podje Koken! Vandaag duiken Remco en Robbie de keuken in voor een klassieker met een pittige twist. We gaan namelijk aan de slag met Spaghetti Aglio, Olio e peperoncino, oftewel spaghe ...
Welkom bij "Podje Koken," de culinaire podcast die zich onderscheidt van de rest met zijn ontspannen sfeer en een frisse kijk op koken! Uw gastheren, Robbie Stoker en Remco Borsato, nemen u mee op een avontuurlijke tocht door de wereld van de gastronomie. Zij delen innovatieve recepten, koken live en praten over unieke en fascinerende gerechten. Deze podcast is perfect voor iedereen die op zoek is naar nieuwe kookinspiratie, verpakt in een luchtige en vermakelijke stijl. Bereid u voor op een relaxte, leerzame ervaring waarbij elk gerecht een verhaal vertelt. Een audiokookboek!
Welkom lieve luisteraars bij een nieuwe aflevering van Podje Koken! Vandaag duiken Remco en Robbie de keuken in voor een klassieker met een pittige twist. We gaan namelijk aan de slag met Spaghetti Aglio, Olio e peperoncino, oftewel spaghe ...
400 gram spaghetti 12 eetlepels olijfolie 4 grote tenen knoflook 3 Spaanse pepers 100 gram broodkruim of 3 eetlepels gehakte peterselie 2 eetlepels Himalaya zout ...
Dit keer zijn Robbie en Remco te gast bij Xander en Tamara in het pittoreske Broek op Langedijk. In deze gezellige Noord-Hollandse keuken duiken ze in een bijzonder recept: een eenvoudige maar verrukkelijke pasta met tonijn. De keuken is ...
- 400 gram Spaghetti - ( de beste die je kan vinden!) - 1 blikje tonijnmoot (ca. 195 gram) - (de beste die je kan vinden, liefst witte tonijn) - 100 gram roomboter - (liefs biologisch) - 70 gram tomatenpuree (blikje van 70 gram) ...
Hallo lieve kookliefhebbers! Remco en Robbie hier, vers terug van onze culinaire avonturen tijdens de voorbereidingen van een van de Winterdiners in februari. We hebben iets spectaculairs voor jullie in petto: een authentiek Italiaans rece ...
Tagliatelle met ragu! 400 gram tagliatelle ( vers of gedroogd ) 600 gram half om half gehakt 50 gram roomboter 2 eetlepels olijfolie eerste persing 2 uien ( fijngesnipperd ) 2 wortels ( in kleine blokjes ) 2 stengels bleeks ...
Laat de zomerse zonnestralen je keuken binnen met deze verrukkelijke pasta, die de rijke smaken van het Mediterrane gebied belichaamt. De combinatie van romige courgette, verse kruiden en de pittige vegetarische Nduja tilt een alledaags pa ...
Pasta met courgette crème, vegetarische Nduja en verse kruiden. BENODIGDHEDEN IN JE KEUKEN - 1 kookpan - 1 Staafmixer - 1 vergiet INGREDIËNTEN - 400 gram korte pasta - (zoals penne of orecchiette) - 2 courgette - 1 ...
In dit heerlijke recept van Podje Koken nemen Remco Borsato en Robbie Stoker je mee op een culinair avontuur. Ze bereiden een hele kip met een romige saus van melk, salie en citroen. De kip wordt eerst aangebraden met boter, knoflook en sa ...
Kip met melk, knoflook, salie, citroen en kaneelIn dit heerlijke recept van Podje Koken nemen Remco Borsato en Robbie Stoker je mee op een culinair avontuur. Ze bereiden een hele kip met een romige saus van melk, salie en citroen. De kip w ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.