Kip met melk, knoflook, salie, citroen en kaneelIn dit heerlijke recept van Podje Koken nemen Remco Borsato en Robbie Stoker je mee op een culinair avontuur. Ze bereiden een hele kip met een romige saus van melk, salie en citroen. De kip wordt eerst aangebraden met boter, knoflook en salie, waarna de saus wordt gemaakt met melk en bloem. De citroen voegt een frisse touch toe. Het gerecht gaat vervolgens de oven in om de kip gaar te laten worden. Gebruik indien mogelijk ALTIJD kwaliteitsingrediënten, zoals scharrelkip, bio citroenen, Cylon kaneel, verse salie en VOLLE melk! Ervaar het plezier en de creativiteit die gepaard gaan met koken. Dit smakelijke gerecht is perfect te combineren met gekookte aardappelen, polenta (Remco's lievelings) of rijst en een frisse salade. - 1.5 kilo Scharrelkip in zijn geheel - 100 gram Roomboter - Olijfolie naar smaak - 1 stokje Kaneel (Cylon) - 1 handje Verse salie blaadjes - 10 teen Knoflook - 2 Citroenen Biologisch - 500 ml Volle Melk - zeezout en peper naar zout
Gemaakt door: Podje koken Eerste aflevering: 23-03-2024
De podcast Podje Koken heeft in totaal 11 afleveringen
Maker: Podje koken Datum: 10-02-2024
Maker: Podje koken Datum: 05-04-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.