Over Eten podcast

Over Eten

Een podcast voor nieuwsgierige eters en drinkers. Elke aflevering ga ik op zoek naar culinaire kennis, leuke verhalen en gastronomische avonturen in de hoop meer te weten... over eten.

  • Podcast gepubliceerd op: 7-12-2019 14:28:39
  • Maker: Stijn Deschacht
  • Taal: nl_BE
  • Laatste RSS update: 22-11-2024 10:25:00
  • Datum eerste aflevering: 4-1-2019 16:00:20
  • Datum laatste aflevering: 21-11-2024 06:00:00

Speelgoedwinkel

123 Afleveringen

  • 01:10:05

    Caroline Vercauteren nam het vleesbedrijf van haar schoonouders over en maakte er een producent van vegetarische spreads, worst en steaks op basis van Oesterzwam van. Redelijk drastische pivot, zeker na 4 generaties vleesproductie. En toch ...

  • 01:25:27

    I just want to make you swet. Swet begint graag de conversatie met "zin in een torture test?" om dan de consument te laten onderduiken in een wereld van smaken. Want heel vroeg in deze aflevering, daar vegen we al een eerste myth ...

  • 01:25:54

    Ae Jin Huys kwam als 5-jarige naar Belgie vanuit Korea en groeide op zoals elk Vlaams kind. Onbezorgd, vol plezier en genoot frietjes, stoofvlees en mayonaise. Ze genoot met volle teugen van haar jonge leven en was niet van plan om terug t ...

  • 01:23:02

    Als Belgisch-Italiaanse ligt de Italiaanse keuken nauw aan het hart van Sarah Puozzo. Opgegroeid met handen in de gnocchi en een nonna die thuis pasta maakte voor de familie, is het niet helemaal verwonderlijk dat ze een oprechte love voor ...

  • 01:30:48

    Belgie is een bierland, hop is een van de belangrijkste ingredienten in dat Belgische bier en Poperinge is de hoppestreek bij uitstek. Drie waarheden die iedereen wel kent, maar dat wil niet zeggen dat we daarom goed weten hoe de hop nu ju ...

  • 01:41:16

    Deze jonge kerel staat dan misschien wel in het woordenboek met zijn foto naast de definitie van de uitdrukking "Groene vingers", maar dat is niet zomaar gekomen. Van jongsaf aan werd Angelo Dorny begeleid door zijn pepe in de moestuin en ...

  • 01:21:02

    Michael Vrijmoed is vandaag met zijn restaurant Vrijmoed na 10 jaar een gevestigde waarde geworden in Arteveldestad Gent. Als klein ventje stond hij thuis taarten te bakken en was hij graag met zijn handen bezig, maar na de hotelschool wer ...

  • 01:15:22

    Carl Adriansens had ooit een klassieke varkensboerderij. En hij boerde graag. Hij nam de boerderij over en zijn buikgevoel gaf aan dat er iets mis was met de manier waarop hij aan landbouw deed. Tot hij boer werd, boerde hij graag. Samen m ...

Vorige Volgende

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

00:00