Aflevering 17. Teksten Op Je Website, Wat Kun Je Opruimen?

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Online Vindbaarheid, de podcast van Caroline Mosies, CarMos communicatieadvies

Een up-to-date website scoort beter in zoekmachines! Sowieso wil je je bezoekers natuurlijk de beste ervaring bieden en helpen, maar ook Google help je daarmee. Genoeg redenen om regelmatig je website te onderhouden. Weet je niet waar te beginnen? Als je iedere maand een stukje doet, blijft het overzichtelijk en behapbaar. Neem bijvoorbeeld iedere tweede maandag van de maand tijd om op te ruimen; de #2emaandagvandemaandopruiming. Deze 2e maandag in mei kijken we kritisch naar de teksten op je website; klopt alles nog wát er staat? En ook hóe het er staat? En welke aanspreek- en vertelvormgebruik jij? En doe je dit consequent? In de podcast noem ik een aantal handige websites: https://a-b-c.nu/schrijfwijzer/ https://toolkittaal.gebruikercentraal.nl/richtlijnen/als-je-gaat-schrijven/ https://www.ishetb1.nl/ In de blog op mijn website, lees je nog meer tips: https://carmos.nl/opruiming-teksten/ Doe je ook mee met de #2emaandagvandemaandopruiming ? Wil je er een keer met mij over sparren? Plan een sparsessie in via onderstaande link: https://calendly.com/carmos/sparsessie-online-vindbaarheid Ik ben Caroline Mosies, van CarMos communicatieadvies en ik ondersteun ondernemers bij het behalen van een (voor hen) optimale online vindbaarheid. Want niet iedereen wil, of kan, dagelijks online zichtbaar zijn, maar als ondernemer willen we wel allemaal online gevonden worden.

Stem website va het jaar
Online Vindbaarheid, de podcast van Caroline Mosies, CarMos communicatieadvies

Online Vindbaarheid, de podcast van Caroline Mosies, CarMos communicatieadvies

Gemaakt door: CarMos communicatieadvies Eerste aflevering: 07-07-2024

De podcast Online Vindbaarheid, de podcast van Caroline Mosies, CarMos communicatieadvies heeft in totaal 35 afleveringen

Vorige aflevering

16. Welke sociale media moet ik gebruiken?

16. Welke sociale media moet ik gebruiken?

Maker: CarMos communicatieadvies Datum: 03-05-2024

Volgende aflevering

18. Weer een extra social media kanaal om te onderhouden

18. Weer een extra social media kanaal om te onderhouden

Maker: CarMos communicatieadvies Datum: 21-05-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

17. Teksten op je website, wat kun je opruimen?

Online Vindbaarheid, de podcast van Caroline Mosies, CarMos communicatieadvies · 13-05-2024

00:00 00:08:17