Tijdens deze sessie vertellen Gertrude Zeinstra, onderzoeker Wageningen University & Research, en Corné van Dooren, Expert Duurzaam Eten van het Voedingscentrum, over de resultaten van hun onderzoek naar effecten van COVID-19 maatregel ...
Via deze podcasts blijf je op de hoogte van de actuele onderwerpen rondom voedselverspilling. In onderstaande afleveringen komen diverse thema’s aan bod, zoals consumentengedrag tijdens COVID-19, de impact van COVID-19 op de voedselbanken, de achtergrond van het ontstaan van aardappelbergen, en meer over de Verspillingsvrije week die van 1 - 7 september 2020 plaats zal vinden.
Tijdens deze sessie vertellen Gertrude Zeinstra, onderzoeker Wageningen University & Research, en Corné van Dooren, Expert Duurzaam Eten van het Voedingscentrum, over de resultaten van hun onderzoek naar effecten van COVID-19 maatregel ...
Tijden deze sessie ging Toine Timmermans in gesprek met Tom Hillemans, vice-voorzitter van Voedselbanken Nederland, en Eppo Bruins, Tweede Kamerlid namens de ChristenUnie, over de dynamiek in de afgelopen periode en de langere termijneffec ...
Tijdens deze sessie vertelt Lianne de Bie, directeur van het Slow Food Youth Network, over de symbolische aardappelberg als manier om voedselverspilling te voorkomen. Op zaterdag 6 juni is er 20.000 kilo aan frietaardappels op de NDSM-werf ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.