Tijdens deze sessie vertellen Gertrude Zeinstra, onderzoeker Wageningen University & Research, en Corné van Dooren, Expert Duurzaam Eten van het Voedingscentrum, over de resultaten van hun onderzoek naar effecten van COVID-19 maatregelen op voedselverspilling bij de consument thuis. Wageningen University & Research is, samen met het Voedingscentrum, een onderzoek gestart om inzicht te krijgen in het gedrag t.a.v. voedselverspilling van Nederlandse consumenten thuis vóór en tijdens de COVID-19 maatregelen onder de intelligente lockdown. In een steekproef die representatief voor huishoudgrootte is, werden 1500 consumenten ondervraagd over o.a. planning- en aankoopgedrag, opslaan van de boodschappen, koken en hun voedselverspilling. De resultaten worden besproken tijdens deze Online Impactsessie.
Gemaakt door: Samen Tegen Voedselverspilling Eerste aflevering: 04-08-2023
De podcast Online Impactsessies heeft in totaal 13 afleveringen
Maker: Samen Tegen Voedselverspilling Datum: 29-06-2020
Maker: Samen Tegen Voedselverspilling Datum: 13-07-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.