Misdaadjournalist Marian Husken dook diep in het eetgedrag van zware criminelen in binnen- en buitenland en schreef daarover een boek - Crimineel eten; culinair journalist Jacques Hermus test hippe chips en Jonah Freud geeft college over ko ...
Mangiare! zet zichzelf neer als ‘het lekkerste programma op de radio’. Petra Possel praat op NPO Radio 1 aan de keukentafel met gasten over koken, eten en culinaire belevingen. Als je van eten en drinken houdt, is luisteren naar dit programma een goed idee. Kun je niet mee luisteren op het moment dat het wordt uitgezonden? Geen probleem: het programma wordt ook als podcast aangeboden. Neem een abonnement en mis niets meer van je favoriete programma over eten en drinken. Luister naar de passievolle verhalen van auteurs, chefs en gasten uit alle culturen over het culinaire leven. Een prima podcast om rond etenstijd of lunchtijd aan te zetten.
Misdaadjournalist Marian Husken dook diep in het eetgedrag van zware criminelen in binnen- en buitenland en schreef daarover een boek - Crimineel eten; culinair journalist Jacques Hermus test hippe chips en Jonah Freud geeft college over ko ...
Ronald Giphart en Masha Lammes over hun gezinskookboek ‘Vurrukkulluk’; Jonah Freud maakt paddestoelen; Chris Bajema bevoorraadt een booreiland en een nieuwe aflevering van de onze culiniare competitie Het Diner. Presentatie Petra Possel ...
Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend ...
Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend ...
Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend ...
De grote Sail Amsterdam-special met Barbara en Jan Geertsema van de Goede Vissers; Jonah Freud met het beste recept voor bouillabaisse; Chris Bajema kookt met de scheepskok van de Tres Hombres en een nieuwe aflevering van de culinaire wedst ...
Veel zoet met Ulrike Schmidt en Lineke Eerdmans over hun boek ‘De wereld van de stroopwafel; banketbakker Coos Holtkamp geeft college over de tompouce en Daan Visser vertelt alles over bier en bierbrouwen wat u altijd al had willen weten ma ...
Alles over de Ierse keuken wat u altijd al had willen weten met kookboekenschrijfster Yvette van Boven die zelf Ierse roots heeft; kookboekenfanaat Jonah Freud bereidt drie Ierse topgerechten en een nieuwe aflevering van onze culinaire weds ...
Ria Loohuizen over eetbare natuur in haar boek 'Zilt en Bitter zoals absinthalsem en boerenwormkruid; pop-up kok Sander Louwerens over het ideale sorbetijs en Jonah Freud geeft college over culinair journaliste Patricia Wells. Presentatie P ...
Alles over de keuken van de Peranakan Chinezen op Java die steeds vaker de wijde wereld intrekken en dus vonden de nichten Siu Ling Koo en Kwee Siok Gwat het hoog tijd om de recepten veilig te stellen in hun kookboek ‘Culture Cuisine Cookin ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.