De belangrijkste les die Joëls eetweek ons leert is dat je een knapperig kippenvelletje maakt met een laagje boter tussen kip en vel. Hiske drukt haar kippetjes liever plat voor ze in de oven gaan, maar dat is niet het enige punt van discu ...
Restaurantrecensenten Hiske Versprille en Joël Broekaert zou je bijna een vuilnisbakkenras kunnen noemen. Ze lusten namelijk bijna alles. Ze zijn echte makkelijke eters. Leuk, dat ze voor hun werk in toprestaurants komen, maar wat nu als je net zo kunt genieten van een lekker schuimblok? Kun je eigenlijk zelf Viennetta-ijs maken? En waarom krijg je van kiwi jeuk aan je tandvlees? Het zijn zo de culinaire levensvragen. Gelukkig maken ze ook nog weleens iets bijzonders mee, en ook dat hoor je in deze podcast. Ze bellen ook regelmatig even met hun vriendin Ava Mees List, die toevallig sommelier bij ‘het beste restaurant ter wereld’ is. Was jouw laatste keukenavontuur niet zo’n succes? Dan staan Hiske en Joël al voor je klaar om je te hulp te schieten.
De belangrijkste les die Joëls eetweek ons leert is dat je een knapperig kippenvelletje maakt met een laagje boter tussen kip en vel. Hiske drukt haar kippetjes liever plat voor ze in de oven gaan, maar dat is niet het enige punt van discu ...
Joël trapte deze week dan eindelijk zijn theatercollegereeks af over de basics van proeven. Daar kan de Jamin nog wat van opsteken volgens Hiske. De duizenden paasei-smaken die ze daar in de schappen tegenkwam (watermeloen, limoncello, zur ...
Corona had toegeslagen in huize Broekaert dus Joëls eetweek was te overzien. Gelukkig laat zijn hert hem nooit in de steek en vloog zijn vrouw iets lekkers in uit Napels. Termen als bouillonlogistiek en vriesbeleid komen voorbij en Hiske w ...
Hiske ging de afgelopen eetweek tweemaal uit eten en dat was heerlijk, maar hoe moet ze zich ook alweer verhouden tot andere gasten binnen haar gezichtsveld en gehoorsafstand? Gekwalificeerd persoon Joël vilde, ontweidde en sneed een hert ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.