Hiske hoeft deze zomer eindelijk geen tekstjes meer te tikken. Maar zodra ze vakantie had, werden allebei haar kinderen ziek. Dus maakte ze Chinese congee, in de snelkookpan natuurlijk. Ondertussen stond Joël met zijn band op het podium van Graspop, waar het eten nogal tegenviel. Gelukkig bespreken we gauw daarna het object dat iedereen lust: het toetje. We hebben het over onze favoriete desserts, van crème brûlée tot citroenijs. Als zelfs het zee-egel toetje de revue is gepasseerd, gaan we kort in op de geschiedenis van het dessert. En dan is de koek voor dit seizoen toch echt op. Bedankt lieve luisteraars! Shownotes: ?? Mail makkelijkeeters@gmail.com als je geïnteresseerd bent in een extra seizoen! ??? Interview John Halvemaan ??Domo vla reclame ?? Mona bavarois reclame ??Fruit Joy reclame ??Room 4 Dessert – Dessertrestaurant Will Goldfarb op Bali ??Aroma – Restaurant in Vaassen ??Kaagman & Korte kaas – Restaurant in Amsterdam Onze sponsors: ?? Gratis doeboek bij een abonnement op Kidsweek Meatless Farm, krijg gratis Meatless Farm gehakt bij Crisp! En 15 euro gratis shoptegoed bij je eerste bestelling! ?? Productie: Meer van dit info@meervandit.nl See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Gemaakt door: Hiske Versprille & Joël Broekaert Eerste aflevering: 24-03-2022
De podcast Makkelijke eters heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: Hiske Versprille & Joël Broekaert Datum: 16-06-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.