Aflevering #23 Asperges, Hollandaise & Grüner Veltliner

· Aflevering van de podcast: Lullen over Koken de Podcast

In aflevering 23 van de podcast Lullen over Koken lullen Joost en Jasper over de asperges. Hoe maak je de klassieke asperges met bijbehorende Hollandaise saus? Jasper neemt zijn lievelings asperge wijn mee en een van Joost favoriete. Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Wij dronken: Grüner Veltliner, de Loam van Kurt Angerer. Wij aten: Asperges met Hollandaise, zie receptuur op the gram! We hadden bij ons: sardientjes in tomatensaus van Fish4Ever, te koop bij de speciaalzaak. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message

Speelgoedwinkel
Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15-05-2022

De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

#22 Lente: Lam, rabarber & Malbec

#22 Lente: Lam, rabarber & Malbec

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 22-04-2022

Volgende aflevering

#24 Pulpo, polenta en witte Rioja

#24 Pulpo, polenta en witte Rioja

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 20-05-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#23 Asperges, Hollandaise & Grüner Veltliner

Lullen over Koken de Podcast · 06-05-2022

00:00 00:59:21