Aflevering #22 Lente: Lam, Rabarber & Malbec

· Aflevering van de podcast: Lullen over Koken de Podcast

In aflevering 22 van de podcast Lullen over Koken lullen Joost en Jasper over de lente. Joost vertelt hoe je het mooiste stukje lam klaarmaakt en wat je met rabarber moet doen. Jasper neemt de enige echte Malbec mee, niet uit Argentinië maar uit Frankrijk. Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Wij dronken: Charos van Prieure de Cenac. Wij aten: Lamszadel, zie receptuur op the gram! We hadden bij ons: Glace van maitre cuisine te koop bij de Hanos. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message

Speelgoedwinkel
Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15-05-2022

De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

#21 Ultieme tosti en rode dessert wijn met een bubbel?!

#21 Ultieme tosti en rode dessert wijn met een bubbel?!

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 08-04-2022

Volgende aflevering

#23 Asperges, Hollandaise & Grüner Veltliner

#23 Asperges, Hollandaise & Grüner Veltliner

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 06-05-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#22 Lente: Lam, rabarber & Malbec

Lullen over Koken de Podcast · 22-04-2022

00:00 00:53:30