Aflevering Trailer: Luister Nu Naar Loket Voor Het Leven, Een Nieuwe Van Trouw

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Loket voor het leven

Hoe blijf je jezelf? Hoe neem je afscheid van een levensfase? Hoe vind je extase? In de podcast ‘Loket voor het Leven’ staan de grote vragen van het leven centraal. Over de zoektocht naar zingeving en mens-zijn. 

Elke aflevering hoor je twee persoonlijke verhalen van mensen die op verschillende manieren naar die vraag kijken. Ook is iedere aflevering een filosoof of andere denker te horen, die reflecteert op wat de persoonlijke verhalen zeggen over het mens-zijn in deze tijd.

Zo hoor je hoe zeventiger Angeline terugkijkt op haar keuze om geen kinderen te willen, hoe groep acht repeteert voor de jaarlijkse afscheidsmusical, hoe een twintigjarige stagiair fraude pleegt om zijn reputatie hoog te houden en hoe directeur Jan na zijn pensionering vreugde vindt als buschauffeur op Lijn 41.

Luister hier alvast de trailer en abonneer je alvast op de podcast zodat je de eerste aflevering niet mist.  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
Loket voor het leven

Loket voor het leven

Gemaakt door: Trouw Eerste aflevering: 26-09-2024

De podcast Loket voor het leven heeft in totaal 1 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Trailer: luister nu naar Loket voor het Leven, een nieuwe podcast van Trouw

Loket voor het leven · 23-09-2024

00:00 00:00:52