Aflevering Eva's Liefdesverhaal - Van Single Naar Gelukkig In De Liefde

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ??

Ontmoet EVA! En luister naar haar prachtige verhaal, over hoe ze tijdens de vele dates die ze heeft gehad, waarin ze zich wegcijferde en please gedrag vertoonde, zich heeft getransformeerd tot de "High Value Woman" ( die ze altijd al was, maar niet liet zien). Ze leerde hoe ze zich anders mocht gedragen en VOELEN dat ze de liefde waard is. Eva startte met mijn gratis masterclass: www.thelovelab.nl/gratis-masterclass en heeft daarna het liefdes traject bij mij gedaan, aangevuld met de online training: Van Single naar Soulmate (www.thelovelab.nl/online-cursussen) . Hierin heeft ze geleerd wie haar ideale partner is, hoe ze hem kan aantrekken en hoe ze zichzelf mag laten zien en zijn in de liefde. Vele dates volgden, en elke date bracht haar dichterbij haar soulmate ??. En toen was hij daar opeens..... En they are still going strong! ?? Nu jij nog! Plan een vrijblijvende call in met mij en dan kijk ik met je mee hoe je jouw liefdes partner in jouw leven krijgt. www.calendly.com/thelovelab/lets-date Liefs! Jouw Liefdes Coach LE??NIE PS super als je een review wilt achterlaten als je deze podcast waardevol vond.

Stem website va het jaar
Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ??

Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ??

Gemaakt door: Leonie Erenstein Eerste aflevering: 28-05-2023

De podcast Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ?? heeft in totaal 43 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#29 Anita's Love Story - Van Single naar een Liefdevolle Relatie

#29 Anita's Love Story - Van Single naar een Liefdevolle Relatie

Maker: Leonie Erenstein Datum: 02-06-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Eva's liefdesverhaal - Van Single naar gelukkig in de Liefde

Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ?? · 23-05-2023

00:00 00:37:02