we bezoeken de olijfboomgaard van de de broers Gianni en Luca Calvi in Ligurië in Italië die dit jaar 100 jaar lang olijfolie maken en verwonder ik mij over de witte olijfbomen en geniet ik van de boomgaard, de stilte, de kerkklok op de achtergrond en heerlijke gerechten. Chef John Vingerhoets en Mildo Kerstens van restaurant Nobel in Bussum gaan vervolgens aan de slag met de olijfolie van Calvi en laten niet proeven maar horen hoe een Chablis klinkt! heb je vragen en wil je die stellen voor de volgende podcast? stuur mij een gesproken tekst in Whatsapp 06-51814835 (of gewone tekst mag natuurlijk ook :)) en ik behandel de vraag in de volgende podcast. Voor aan- en opmerkingen mag je natuurlijk ook een mail sturen: lekker@olijfolieproeven.nl Kijk voor meer info op: https://www.olijfolieproeven.nl/podcast-lekker-vet Enjoy!
Gemaakt door: gregor Eerste aflevering: 07-08-2022
De podcast Lekker vet heeft in totaal 11 afleveringen
Maker: gregor Datum: 31-03-2021
Maker: gregor Datum: 01-07-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.