Aflevering # 38 Roland Van Loon, Van Loon Group

· Aflevering van de podcast: Leaders in food

Deze aflevering is Roland van Loon van Van Loon Group te gast – een familiebedrijf dat in 1971 begon als horeca-slagerij en inmiddels is uitgegroeid tot een vlees- en maaltijdproducent met meer dan €1 miljard euro omzet. Van Loon vertelt hoe het bedrijf kijkt naar zijn rol in het verduurzamen van de voedselsector. De missie: smaakvol, betaalbaar én duurzamer. Dat doen ze o.a. met programma’s zoals Varkens op z’n Best en met nieuwe hybride vleesproducten. En volgens Van Loon met resultaat: 25% minder CO2-uitstoot t.o.v. vijf jaar eerder en hun smaakpanels vinden de nieuwe gehaktmixen zelfs lekkerder dan traditionele varianten. Voor Van Loon staat één ding centraal: de consument keuze geven. Want verduurzamen lukt alleen als producten vooral heel lekker zijn — vingerwijzen werkt niet.

Speelgoedwinkel
Leaders in food

Leaders in food

Gemaakt door: Joan Eerste aflevering: 08-09-2024

De podcast Leaders in food heeft in totaal 38 afleveringen

Vorige aflevering

#37 Thijs Bosch, CEO The Protein Brewery

#37 Thijs Bosch, CEO The Protein Brewery

Maker: Joan Datum: 07-11-2025

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

# 38 Roland van Loon, Van Loon Group

Leaders in food · 21-11-2025

00:00 00:57:36