In deze aflevering is te gast Wouter Zwagemakers, oud- bestuurder bij start up The Seaweed Company. Na een carrière bij AholdDelhaize koos hij voor een radicale switch: zeewier als een sleutel tot een duurzamer voedselsysteem. Hoe draagt zeewier bij aan een circulaire voedselketen? En waarom gelooft Zwagemakers zo sterk in deze oplossing? Want hij zegt ook: "De klant zit niet op zeewier te wachten." Dus geen zeewier op ons bord maar wat dan wel? En hoe kijkt Wouter naar andere duurzame producten die nog niet in de supermarkten liggen?
Gemaakt door: Joan Eerste aflevering: 08-09-2024
De podcast Leaders in food heeft in totaal 25 afleveringen
Maker: Joan Datum: 24-01-2025
Maker: Joan Datum: 21-02-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.