In deze korte, tweede aflevering van Kurkentracker praat ik met Sam Govaert van Entrepot du Vin, een wijnhandel waar ik vaak en ontzettend graag nieuwe wijnen ga ontdekken. Sam legt uit hoe rosé gemaakt wordt (wist je dat er drie heel verschillende soorten waren?), hoe je rode wijn het best koelt (en welke soorten zich daartoe lenen), duikt in het (behoorlijk duistere) verleden van de Oostenrijkse druivensoorten sankt-laurent en zweigelt, en neemt ons mee op verkenningstocht door Le Marche, een wat minder bekende, maar niettemin heel interessante regio in Italië. Met ook deze keer veel dank aan Armand Bourgoignie van Milk The Bishop, die enkele fragmenten uit zijn plaat The People's Popsicle ter beschikking stelde voor deze podcast. Zoek die plaat, koop ze en ontdek zeker ook de platen van Armands andere band, Mad Dog Loose!
Gemaakt door: Frank De Graeve Eerste aflevering: 15-01-2023
De podcast Kurkentracker heeft in totaal 9 afleveringen
Maker: Frank De Graeve Datum: 31-05-2018
Maker: Frank De Graeve Datum: 11-09-2018
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.