Aflevering #7 Hoe Duurzaam Zijn Onze Productieprocessen? | Koken Met Engelen

· Aflevering van de podcast: Koken met Engelen

Jaarlijks wordt er in Nederland 2 miljard kilo voedsel verspild. 2.000.000.000. Er wordt meer voedsel geproduceerd en bereid dan er wordt geconsumeerd. De verspilling van voedsel betreft namelijk bijna een derde van het totaal geproduceerde voedsel. Deze verspilling komt voor in alle lagen van de keten. Van producent, transport, supermarkt, horeca tot bij ons thuis. Wat doen producenten eraan om voedselverspilling tegen te gaan?

Speelgoedwinkel
Koken met Engelen

Koken met Engelen

Gemaakt door: Koken met Engelen Podcast Eerste aflevering: 23-02-2021

De podcast Koken met Engelen heeft in totaal 10 afleveringen

Vorige aflevering

#6 De superfoods van de lage landen, peulvruchten | Koken met Engelen

#6 De superfoods van de lage landen, peulvruchten | Koken met Engelen

Maker: Koken met Engelen Podcast Datum: 24-02-2021

Volgende aflevering

#8 Zijn citroenen wel zo gezond als we denken? | Koken met Engelen

#8 Zijn citroenen wel zo gezond als we denken? | Koken met Engelen

Maker: Koken met Engelen Podcast Datum: 11-03-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#7 Hoe duurzaam zijn onze productieprocessen? | Koken met Engelen Podcast

Koken met Engelen · 04-03-2021

00:00 56:44