Hoe maak je nou een zeer smaakvolle soep die niet alledaags is? In deze aflevering neemt Marcel je mee hoe je een Bloemkool Gorgonzola soep maakt, en we proeven hem live! En om nou niet meteen alles te verklappen.. hij is erg lekker. Hoor ...
Bij Koken met de Vos gaat het over goed eten koken, met ingredienten die je gewoon in je keuken hebt, zonder moeilijk recept. Geen gedoe dus. Daarnaast komt al het goede van het leven aan de orde. Lekker drinken, vrienden, gezelligheid.
Hoe maak je nou een zeer smaakvolle soep die niet alledaags is? In deze aflevering neemt Marcel je mee hoe je een Bloemkool Gorgonzola soep maakt, en we proeven hem live! En om nou niet meteen alles te verklappen.. hij is erg lekker. Hoor ...
In aflevering 11 van onze podcast hebben we Dominique Dolstra van Dolstra Dance Center als gast. Dominique is een bekend persoon in IJsselstein en omstreken, ze vertelt vol passie over haar Dance Center, haar Pasta en die passie herken je ...
Wat een gave aflevering is dit! Zowel voor liefhebbers van koken als voor liefhebbers van nieuwe technologie, auto's en vliegtuigen. Want we hebben een gast. En niet zomaar een. Het is Marco van den Bosch. Marco is CCO bij PAL-V een pracht ...
In podcast Koken met de Vos aflevering 9, opgenomen op 6 januari, drie koningen, blikken we even terug op de eerste 3 maanden van Kookzaak Eten van de Vos. Wat is er al veel gebeurd! Er lopen nu drie grote projecten die we graag voor julli ...
Het is ons zo goed bevallen om een gast te hebben dat we in deze aflevering meteen weer een gast hebben. Het is Robert Landsman van Landsman Uitvaartzorg. Robert is niet alleen collega ondernemer, en podcast luisteraar, maar hij is teven ...
De eerste aflevering met een gast. En niet zomaar een, het is Frits Mulder. Frits is eigenaar van boekhandel Logica en de readshop in IJsselstein. Wie kent hem niet? Alleen mensen in Moskou volgens eigen zeggen. In deze aflevering prat ...
Vanuit de gloednieuwe Kookzaak Eten van de Vos te IJsselstein, een week na de opening, praten we bij. Niet alleen over de opening van de kookzaak, maar ook over marcel zijn stem, die even kwijt was, en natuurlijk over een heerlijke Risotto ...
We zitten in deze podcast op het prachtige terras van strandpaviljoen De Oase in Domburg. Dit is voor Marcel een speciale plek want hij is er met zijn Aline getrouwd! Niet alleen is dit een heel fijne locatie om de podcast op te nemen, ze ...
Als kind is het geweldig als je zelf mag kiezen wat je eet op je verjaardag. Elk jaar koos ik, Erik, mijn oma's broodschoteltje! Een simpel, maar heerlijk zoet gerecht gemaakt van oud brood. Dus mocht je een wit brood over hebben, maak dit ...
In aflevering 3 van podcast Koken met de Vos neem Marcel je dit keer echt mee de keuken in. We hebben de microfoon aangezet terwijl Marcel de heerlijkste gehaktballen maakt. In drie varianten wel te verstaan, want de ene bal is de andere n ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.