Schokkend nieuws voor veel kaasliefhebbers: roodschimmel bestaat niet! Roodflora wel, en dat is wat Joppe en Lieven deze aflevering bespreken in de keuken van niemand minder dan... Hiske Versprille. Zij werd nog niet zo lang geleden in een restaurant ondersteboven geblazen door taleggio met wat toevoegingen. En waarom stinkt dit soort kaas eigenlijk zo, en hoe ruik je retronasaal? Lieven experimenteert met Mathilde uit de vorige aflevering om haar Hansje rood te maken, maar of dat lukt… Als je mee wil proeven heb je nodig een: Langres, Taleggio, Burg, Maroilles en… Epoisses. We drinken Pommeau van Holystook. MAROILLESHOWNOTES: ?? Hiske haar verhaal over de kazu Marzu in de Echt Gebeurd podcast ?? Hiske's podcast Cheft! ?? De film die Joppe bespreekt heet Bienvenue chez les Ch’tis ????? Het Foodtube filmpje waar Adriaan van Raab can Canstein een Souffle au Maroilles maakt ?? Steun de podcast door Kaas ansichtkaarten te kopen Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Lieven Heeremans en Joppe Gelderloos Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast Kaas heeft in totaal 8 afleveringen
Maker: Lieven Heeremans en Joppe Gelderloos Datum: 02-12-2020
Maker: Lieven Heeremans en Joppe Gelderloos Datum: 16-12-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.