Het zit al een beetje in de naam; de ribeye is het stuk vlees bij de ribben van een rund. Dit gemarmerde stuk vlees is heerlijk op je bord, als je tenminste dol bent op een vetrandje! Sommige koeien hebben nog even geluk, zo mogen de Wagyu-koeien in Japan televisie kijken! Wil je weten waar je het vet van de ribeye nog meer voor kan gebruiken? Luister nu de aflevering over dit smaakvolle stuk vlees. ????? Geheim van de Chef: ??????? Bestel hier mijn kookboek Sausbijbel vol lekkere recepten ?? Geproduceerd door: Tonny Media ?? Adverteren? adverteren@tonnymedia.nl Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Julius Jaspers / Tonny Media Eerste aflevering: 30-03-2022
De podcast Julius' Voorraadkast heeft in totaal 108 afleveringen
Maker: Julius Jaspers / Tonny Media Datum: 24-02-2023
Maker: Julius Jaspers / Tonny Media Datum: 10-03-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.