Bijna alle bananen die mensen eten zijn er extreem gevoelig voor: de schimmel die door wetenschappers TR-4 wordt genoemd en de zogenaamde Panama-disease kan veroorzaken. Samen met o.a. de WUR werkt Keygene aan een bananensoort die hier ongevoelig voor is. Vice-President Applied Science, Anker Sørensen, komt langs om te praten over de uitdaging om dit voor elkaar te krijgen. Heb je ideeën of suggesties, dan horen we heel graag van je. Dat gaat het makkelijkst via http://innovatieinfood.nl Innovatie in Food wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing
Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04-04-2022
De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: F111 Datum: 12-03-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.