Verduurzaam je kaart door voedselverspilling te voorkomen of te gebruiken. 25% van het eten wat we produceren eindigt niet op onze borden. Hoe kunnen we deze reststromen gebruiken of zo veel mogelijk voorkomen dat ze er zijn? Ayuk Bakia van Falafval en Robert Wittenberg van Dudok Horeca Groep gaan hierover in gesprek met Perry de Man. Hoe gebruikt Falafval de reststroom in haar producten en wat doet Dudok aan afvalvermindering en verduurzaming? Je hoort het in deze aflevering.
Gemaakt door: BlueCity Eerste aflevering: 25-09-2022
De podcast Het Nieuwe Nassen heeft in totaal 18 afleveringen
Maker: BlueCity Datum: 22-09-2022
Maker: BlueCity Datum: 13-10-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.