Aflevering S2e7: ‘Niks Te Verliezen? Er Staat Zondag Juist Heel Veel Op Het Spel Tegen Psv’

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Zondagmiddag, 12.15 uur, Asito Stadion Almelo: showtime! Heracles trapt af tegen PSV. Na de hoopgevende ouverture bij Sparta vorige week (0-0) maken de Almeloërs zich op voor de volgende krachtproef. In de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen komt de landskampioen op bezoek. Mooie aanleiding om vooruit te blikken op die kraker in Almelo. Dat doen clubwatcher Ralph Blijlevens en verslaggever Henk van Schuppen in deze allereerste Heraklets-Flits.

„Niks te verliezen tegen PSV? Zeker wel. Er staat zondag heel veel op het spel”. De toon is gezet door Blijlevens die benadrukt dat er voor de nieuwe ploeg van Erwin van de Looi tegen PSV van alles is te winnen: de positieve schwung moet erin blijven, het opgebouwde zelfvertrouwen mag niet worden aangetast. Belangrijk in deze pot: maximale inzet, passie, lef en gezonde aanvalsdrift.

Als daar zondag niks op af te dwingen valt zal de aanhang in het Asito Stadion een nederlaag tegen de sterke ploeg van Peter Bosz zonder morren accepteren, stellen van Schuppen en Blijlevens eensgezind. De clubvolgers constateren dat fans enorm uitkijken naar de eerste thuiswedstrijd.

Nieuwsgierigheid is troef. Naar de nieuwe grasmat. Naar de sfeer in het stadion en met name op de nieuwe safestanding tribune. En uiteraard naar al die nieuwe spelers die aan de trap gaan verschijnen. En misschien ook wel naar een nog zeer bekende PSV-er: Fredrik Oppegard, die nog maar net is vertrokken uit Almelo.

De verwachting is dat het elftal dat zondag op Het Kasteel een verdienstelijk punt weghaalde in grote lijnen zondag weer in actie komt. Mogelijk dat Ruben Roosken toch weer speelt. Zijn vervanger Lorenzo Milani raakte vorige week geblesseerd. Roosken, die mogelijk naar Italië vertrekt en daarom zondag afwezig was, heeft deze week getraind en kan mogelijk weer aan de bak voor Heracles. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E7: ‘Niks te verliezen? Er staat zondag juist heel veel op het spel tegen PSV’

HeraKlets · 15-08-2024

00:00 00:12:50