In deze aflevering hebben we het over spiesjes! Omdat Jaap door zijn rug is gegaan en zich moeilijk kan verplaatsen, heeft hij alle tijd van de wereld gehad om eens even goed de geschiedenis van het spiesje uit te diepen. Van kebab e ...
Een podcast waar Luuk en Jaap de wereld van het barbecuen verder ontdekken en hun avonturen delen.
In deze aflevering hebben we het over spiesjes! Omdat Jaap door zijn rug is gegaan en zich moeilijk kan verplaatsen, heeft hij alle tijd van de wereld gehad om eens even goed de geschiedenis van het spiesje uit te diepen. Van kebab e ...
Feest! De tiende aflevering is (alweer) een feit. We staan uitgebreid stil bij deze mooie mijlpaal en hebben dan ook een mooie winactie voor jullie in petto. Verder hebben we het uitgebreid over sauzen, is Jaap heel eerlijk over zijn faa ...
Vandaag staan we stil bij rubs, maar passeren uiteraard ook de vaste rubrieken de revue. Heeft Luuk zijn barbecueschaamte kunnen afschudden en is er barbecuend revanche genomen? We vieren een mooie mijlpaal in onze jonge podcasthistorie en ...
Ja toch, hoe dan!? Reverse sear, low & slow, direct, indirect. Hoe zat nou ook alweer? In deze aflevering behandelen we een aantal basisbegrippen en geven we tips hoe wij bepaalde zaken aanpakken. Veel luisterplezier! - Ikea braadsled ...
In deze aflevering gaan we dieper in op het gebruik van rookhout. We raken in de war van de verschillende soorten, types, vormen en elke andere categorie die je maar kan bedenken. De korte samenvatting is: bezint eer ge begint. En er best ...
Vlees, groenten, hartig en zoet. Alles passeert de revue maar eigenlijk zelden tot nooit de toetjes! Terwijl het vaak toch de kers op de taart is van een mooi samengesteld menu. En ja, die barbecue leent zich daar toch ook echt wel voor. V ...
Het heeft even geduurd, maar we zijn weer terug! Met een periode van prachtig weer achter de rug is op veel plaatsen de barbecue weer ontstoken. In deze aflevering spreken wij over onze paradepaardjes en hoe we tot onze keuze zijn gekomen ...
Het was even wachten op een nieuwe aflevering, maar niet zonder reden: de barbecuefamilie is uitgebreid met een kleine spruit (die laten zich ook goed laten grillen trouwens red.)! Nu het stof is neergedaald is het tijd om bij te praten ...
In deze eerste thema aflevering bespreken we hoe je met wat simpele trucs kunt promoveren van cremeerder naar een chef die een degelijke maaltijd van de barbecue kan toveren. Zo gaat het onder meer over wat je minimaal nodig hebt om te st ...
In deze aflevering blikken we terug op onze eerste podcastervaring en de leuke reacties die we hebben ontvangen. En hoe zat het nou met die Kerst? Wat hadden we ook alweer gegeten? Luuk laat weten dat hij toch echt wat aan die kilo's ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.