Vandaag in de podcast misschien wel het meest besproken en gemaakte gerecht van de barbecue, de aloude hamburger. Want waar komt dat ding nou vandaan, wat is nou de perfecte patty en hoe perfectioneer je dat broodje? Het komt allemaal lang ...
Een podcast waar Luuk en Jaap de wereld van het barbecuen verder ontdekken en hun avonturen delen.
Vandaag in de podcast misschien wel het meest besproken en gemaakte gerecht van de barbecue, de aloude hamburger. Want waar komt dat ding nou vandaan, wat is nou de perfecte patty en hoe perfectioneer je dat broodje? Het komt allemaal lang ...
Wat een hoop reacties; dat hadden wij ook niet verwacht. Heel leuk! Uit alle deelnemers zijn de beste inzendingen gekozen en hebben we uiteindelijk een winnaar getrokken. Bedankt voor het meedoen! We bespreken vandaag jullie inzendingen, ...
In deze aflevering hebben we het over spiesjes! Omdat Jaap door zijn rug is gegaan en zich moeilijk kan verplaatsen, heeft hij alle tijd van de wereld gehad om eens even goed de geschiedenis van het spiesje uit te diepen. Van kebab e ...
Feest! De tiende aflevering is (alweer) een feit. We staan uitgebreid stil bij deze mooie mijlpaal en hebben dan ook een mooie winactie voor jullie in petto. Verder hebben we het uitgebreid over sauzen, is Jaap heel eerlijk over zijn faa ...
Vandaag staan we stil bij rubs, maar passeren uiteraard ook de vaste rubrieken de revue. Heeft Luuk zijn barbecueschaamte kunnen afschudden en is er barbecuend revanche genomen? We vieren een mooie mijlpaal in onze jonge podcasthistorie en ...
Ja toch, hoe dan!? Reverse sear, low & slow, direct, indirect. Hoe zat nou ook alweer? In deze aflevering behandelen we een aantal basisbegrippen en geven we tips hoe wij bepaalde zaken aanpakken. Veel luisterplezier! - Ikea braadsled ...
In deze aflevering gaan we dieper in op het gebruik van rookhout. We raken in de war van de verschillende soorten, types, vormen en elke andere categorie die je maar kan bedenken. De korte samenvatting is: bezint eer ge begint. En er best ...
Vlees, groenten, hartig en zoet. Alles passeert de revue maar eigenlijk zelden tot nooit de toetjes! Terwijl het vaak toch de kers op de taart is van een mooi samengesteld menu. En ja, die barbecue leent zich daar toch ook echt wel voor. V ...
Het heeft even geduurd, maar we zijn weer terug! Met een periode van prachtig weer achter de rug is op veel plaatsen de barbecue weer ontstoken. In deze aflevering spreken wij over onze paradepaardjes en hoe we tot onze keuze zijn gekomen ...
Het was even wachten op een nieuwe aflevering, maar niet zonder reden: de barbecuefamilie is uitgebreid met een kleine spruit (die laten zich ook goed laten grillen trouwens red.)! Nu het stof is neergedaald is het tijd om bij te praten ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.