Terug van een (korte) winterbreak! Vandaag staan de Grillgasten officieel aan de vooravond van het tweede seizoen van deze podcast. Als afsluiter van het afgelopen jaar is er druk gebarbecued en dat wordt uitgebreid gedeeld. Daarnaast kij ...
Een podcast waar Luuk en Jaap de wereld van het barbecuen verder ontdekken en hun avonturen delen.
Terug van een (korte) winterbreak! Vandaag staan de Grillgasten officieel aan de vooravond van het tweede seizoen van deze podcast. Als afsluiter van het afgelopen jaar is er druk gebarbecued en dat wordt uitgebreid gedeeld. Daarnaast kij ...
In deze aflevering ontdekken we een deel van de wereld van de borrelhap. Best wel ingewikkeld, want wat valt onder borrel? En is het vaak niet gewoon een bijgerecht? Als je het dan maakt, hoe maak je het dan en kun je dat een beetje timen ...
En daar zijn we alweer met aflevering 19 van de Grillgasten. Deze week bespreken we ons tot nu toe hypothetisch (barbecue)kerstmenu en hoe we dat hebben samengesteld. Daarnaast gaan we uitgebreid in op hoe je zo'n lange dag met eten m ...
Alles wat je (veel) gebruikt, vraagt ook om goed en regelmatig onderhoud. Zeker ook je kamado. In deze aflevering behandelen we het onderhoud van de kamado. Mocht je nou een schuuroverwinteraar zijn of een bikkel die in weer en wind staa ...
Vandaag is de enige echte vega editie! We bespreken onze ervaringen met betrekking tot vegetarisch barbecueën en benoemen de do's en don'ts als het aankomt op de vegetarische barbecue. Deze podcast heeft de vorm van een college v ...
Nu de dagen langer worden en Sinterklaas en de Kerstman zich aandienen, wordt het de hoogste tijd om na te denken over je verlanglijstje. Wat moet daarop? En wat vooral niet? In deze aflevering geven we je de nodige inspiratie voor een goe ...
Na een vakantie onderbreking is de herfst officieel van start gegaan. En om eens een keer met de actualiteit mee te gaan, hebben we het deze keer over... barbecueën in de herfst! Waar denken wij aan qua gerechten, hoe kun je rekening houde ...
In deze aflevering ontdekken we de wereld van de spareribs. Ook loopt Luuk over van enthousiasme vanwege zijn nieuwe speeltje. Jaap kwijlt over Koreaanse gerechten (alweer). Links: Bearded Butchers - hoe worden spareribs uitgesneden Ssa ...
Vandaag in de podcast misschien wel het meest besproken en gemaakte gerecht van de barbecue, de aloude hamburger. Want waar komt dat ding nou vandaan, wat is nou de perfecte patty en hoe perfectioneer je dat broodje? Het komt allemaal lang ...
Wat een hoop reacties; dat hadden wij ook niet verwacht. Heel leuk! Uit alle deelnemers zijn de beste inzendingen gekozen en hebben we uiteindelijk een winnaar getrokken. Bedankt voor het meedoen! We bespreken vandaag jullie inzendingen, ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.