Welkom terug bij Grillgasten! Na een lange tijd zijn we er eindelijk weer en we zijn wat blij dat weer achter de microfoon zitten. In de afgelopen maanden is er veel gebeurd, maar dat bespreken we uiteraard uitgebreid in de aflevering va ...
Een podcast waar Luuk en Jaap de wereld van het barbecuen verder ontdekken en hun avonturen delen.
Welkom terug bij Grillgasten! Na een lange tijd zijn we er eindelijk weer en we zijn wat blij dat weer achter de microfoon zitten. In de afgelopen maanden is er veel gebeurd, maar dat bespreken we uiteraard uitgebreid in de aflevering va ...
Daar zijn we weer hoor! Netjes volgens onregelmatig schema een heerlijk snotterige aflevering over de Nederlandse oven. Of het nu bakken, braden, frituren, stoven of koken is, alles kan met dit veelzijdige product. Daarom hebben wij deze o ...
In deze jubileum aflevering (de 30e) alweer, zijn meesters Luuk en Jaap bezig met het uitleggen van veelgebruikt BBQ-jargon. Wat is pellicle en wat zijn 'zeven wielen'? We draaien aan ons digitale rad en bespreken (bijna) alle ba ...
Tijd voor een echte Paasspecial! Want ja, zeg nu zelf. Als echte hardcore barbecuemaster draait de grill natuurlijk al lang weer op volle toeren richting het voorjaar. Met Pasen voor de deur bespreken we onze voorkeuren en ideeën voor het ...
Er zit een hoop tijd tussen deze aflevering en de vorige. Waarvoor een welgemeend excuus. We hebben beiden last gehad van de befaamde BBQ Blues. Niet getreurd: we zijn weer terug. Met de juiste intenties en we kijken uit naar wat 2024 ons ...
Het was weer even wachten, maar hopelijk wel de moeite waard. Een bewaaraflevering voor iedere vakantieganger, we bespreken vandaag namelijk alles wat je mee moet nemen als je op reis gaat en wil gaan barbecueën. Daarnaast maken we graa ...
In deze aflevering duiken we in de wondere wereld van vis. Welke soorten vis zijn geschikt voor de barbecue? Welke bereidingen kan je maken? Genoeg om over te hebben! We zijn als een vis in het water. Linkjes: Heilbot met chorizo-korst ...
Favoriet vakantieland van menig barbecue-liefhebber, ook wel bekend als de laars: Italië! De zomervakantie ligt in het vooruitzicht en ongetwijfeld zal er een kleine volksverhuizing op gang komen die kant op. Hoogste tijd om de wereld van ...
In deze aflevering vervolgen we onze reis naar Mexico, het land van liefde en van zon als je Zangeres zonder Naam mag geloven. We gaan wat dieper in op een aantal veel gebruikte ingrediënten, we lossen het tortillamysterie op en we poche ...
In deze aflevering verkennen we de wereld van de Zuid-Koreaanse bbq. Hier zijn een hoop smaken en recepten te ontdekken. Ook delen we onze ervaring met een Ests BBQ restaurant en uiteraard hebben we weer waardevolle tips! Recepten: Bosu ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.