De prijzen in de horeca blijven harder stijgen dan de inflatie, dat meldt ING in een vandaag verschenen rapport. De verwachting is dat uit eten 5 procent duurder wordt, maar zélfs met die prijsstijgingen kan de gemiddelde horecazaak nog maar nauwelijks het hoofd boven water houden. Hoe kom je als horecazaak rond zónder je klanten kwijt te raken door de hoge prijzen? Presentator Hans van der Steeg gaat hierover in gesprek met: * Raul Lansink, eigenaar van restaurant NAZKA in Amsterdam * Katinka Jongkind, econoom bij ING. ??Iets toevoegen? De redactie tippen? WhatsApp (https://api.whatsapp.com/send/?phone=31645923535&text=DIT%20AAN) ons! Het beste van DIT in je mailbox: ?? Nieuwsbrief (https://dit.eo.nl/nieuwsbrief)
De podcast Goed Werk heeft in totaal 938 afleveringen
Maker: NPO Radio 1 / EO Datum: 24-06-2025
Maker: NPO Radio 1 / EO Datum: 26-06-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.