De eerste "Guten Morgen!" galmt door de Duitse bergpassen en Teun snakt naar een schnitzel. Halen de Duitsers kalfs- of varkensvlees door het paneermeel? Is een supermarktschnitzel nog smeriger dan plakjes schouderham? En met welke lieveli ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
De eerste "Guten Morgen!" galmt door de Duitse bergpassen en Teun snakt naar een schnitzel. Halen de Duitsers kalfs- of varkensvlees door het paneermeel? Is een supermarktschnitzel nog smeriger dan plakjes schouderham? En met welke lieveli ...
Na dagenlang wandelen heeft Teun geen puf voor gehannes in de keuken. Gelukkig koken we deze week uit Easy van River Cafe. Wat is dé les van dit kookboek? Doorstaat de zilveren bundel de tand des tijds? En welke recepten hebben Teun en Yve ...
Een kookboek schrijven voor je geliefden is niet heel anders dan voor ze koken. Vul de pagina's met liefde en besprenkel ze vervolgens met anekdotes over kaasvrezende dochters. Dan is het tijd voor serieuzere zaken: hoe krijg je de receptu ...
Het liefst brengt Yvette haar verjaardag dubbeldoppend door: tuinbonen zijn haar lievelings. Dop je voor of na het blancheren? Zijn er nog andere bonenkruiden dan bonenkruid? In welk seizoen plant je boontjes in de tuin? En hoe aten de oud ...
Gejoel over vette haring en gejubel over sappige aardbeien: het lijkt de podcast Etenstijd, maar het is de markt. In welk gerecht verstopt Yvette de overgebleven tomaatjes van de groentekraam? Kan je achterhalen of een vis vers is door 'm ...
Terwijl Teun in een oneindige rij aansluit voor ijsboer Massimo, laadt Yvette haar diepvries vol met zelfgemaakt ijs. Draait ze haar bevroren toetjes op basis van custard, of crème anglaise? Hoe voorkom je dat je ijs keihard wordt in de vr ...
In de keuken van Yvette staat een kluis vol groentejuwelen: de diepvries. Met welke ingevroren groenten kom je de hunger gap door? Is ingevroren spinazie net zo gezond als een verse zak? En welke bevroren groente roert Yvette elke dag door ...
Met Teuns woorden in het achterhoofd beteugelen we de hamster in het brein. Maar hoe streng moeten we zijn voor dat diertje? Met angst voor de voedingsindustrie wassen de luisteraars aardbeien met baking soda en tuinkers met heet water. Vo ...
De moestuinen groeien vol met aardbeien, asperges en anders lekkers. De hunger gap is voorbij en de seizoensgroenten staan op tafel. Hoe kom je aan groenten die van nature niet in Nederland groeien? Haal je ze per Fiat 500 op uit Italië, o ...
Afgelopen week lag Teun te zonnebaden in zijn Limburgse tuin. Maar Teun wil buiten meer bakken dan alleen zijn bruine huid. Wat voor aanrecht staat er binnenkort tussen de bluebells van Teun? Hoe bescherm je je grillplaat tegen Ierse en Li ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.