We kunnen er niet omheen: er moet een noodpakket worden samengesteld. Zelfs in barre tijden mogen we best een beetje genieten, dus zorgen Teun en Yvette voor culinair-verantwoord rantsoen. Van bulgur tot bonen en mosterd tot mayo: dankzij ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
We kunnen er niet omheen: er moet een noodpakket worden samengesteld. Zelfs in barre tijden mogen we best een beetje genieten, dus zorgen Teun en Yvette voor culinair-verantwoord rantsoen. Van bulgur tot bonen en mosterd tot mayo: dankzij ...
Een gedresste sla bewaren kan niet, maar weggooien willen we niet; vouw ‘m in een omelet! Yvette heeft een koelkast vol ingrediënten waar Oof wel raad mee weet en Teun was in Marseille. Hij kreeg overweldigend veel gangen en raakte complee ...
Eieren, koffie, groente en zelfs natuurwijn – allemaal zijn ze verontreinigd met PFAS. Hoe komt dat spul daar eigenlijk terecht? Kun je beter groente uit je eigen moestuin eten of juist niet? En welke advocaat strijdt tegen een PFAS-bedrij ...
Afgepeigerd en druipend van het zwemmen, met een dronken kop onder een tl-buis, of eindelijk – na maanden plannen – bij de beste snackbar van Amsterdam: wanneer vind jij een snack het lekkerst? En welke dan precies? Gaat het eigenlijk wel ...
Je krijgt een doorbakken steak op je bord, terwijl je vroeg om een rode, een wijn die naar kattenpies ruikt, of het gerecht van je buurman. Mag je dan klagen? Teun en Yvette vinden van wel - maar wél op de juiste manier. Hoe breng je een k ...
Jonnie Boer heeft de Nederlandse eetcultuur veranderd. Waarom was hij zo’n bijzondere restaurateur? Kun je Jonnie’s Giethoornse opvoeding in zijn gerechten proeven? Hoe kregen Jonnie en Thérèse ooit een derde Michelinster voor De Librije? ...
Deze aflevering is opgenomen voordat het tragische nieuws van het overlijden van Jonnie Boer ons bereikte. We zijn hierdoor zeer aangeslagen. Aankomende maandag zullen we uitgebreid stilstaan bij de unieke betekenis van Jonnie Boer voor he ...
De jeugd van tegenwoordig doet aan shared dining. Bent u bekend met dat concept? Wat schreef Mara Grimm over gierige restauranthoppers? Wil niemand meer geld uitgeven aan een 6-gangen menu? En wat vinden Teun en Yvette eigenlijk van bordje ...
Teun en Yvette zijn gevorderde koks. Maar waar moet je beginnen als je nog maar nét in de keuken staat? Welke bouwstenen komen terug in ieder gerecht? Welke klassieke smaakmakers passen altijd bij elkaar? Waar haal je goede recepten vandaa ...
Binnenkort ligt Yvette onder een ritselend bladerdak van aardbeienplanten en cavolo nero haar boekje te lezen. Welke groenten en kruiden laten zich ook makkelijk kweken als je niet zulke groene vingers hebt als Yvette? Wanneer moet je zaad ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.