Saint Patrick's Day is voorbij, dus de aardappels mogen de grond in. Hoe bereiden Teun en Yvette het meest veelzijdige stukje groente? Welke krieltjes groeien gewoon op je eigen balkon? En hoe weersta je de verleiding om dat goud glimmende ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
Saint Patrick's Day is voorbij, dus de aardappels mogen de grond in. Hoe bereiden Teun en Yvette het meest veelzijdige stukje groente? Welke krieltjes groeien gewoon op je eigen balkon? En hoe weersta je de verleiding om dat goud glimmende ...
Wijs worden uit het woud van kookboeken, het blijkt voor veel luisteraars een dagelijkse bezigheid. Neem je een betaald abonnement op een kookboekenwebsite? Of flans je liever zelf een geplastificeerd Excelsheet in elkaar? Geeft een monolo ...
Vanavond bellen er gasten aan en die wil je natuurlijk imponeren met je kookkunsten. Maar zodra je weet wat je wil uitserveren voel je een lichte paniek aanwakkeren - waar ligt het recept? Teun's kookboekenbieb bestaat uit een systeem van ...
Op warme zomerdagen wasemt de penetrante lucht van Franse kazen door de Thalyswagon. Dan weet je dat Teun in de buurt is. Het beste aandenken aan een vakantie is namelijk iets waar je op kan kauwen. Maar blijven er nog wel souvenirs over n ...
Kool groeit als kool, ook tijdens de hungergap. Daarom kan je koelkast zelfs met de grauwe wintermaanden tot aan de nok toe gevuld zijn met kleur. Rode, groene en bloemendaalse gele - welke is het lekkerst? En hoe bereid je al die bewaargr ...
Heb je een staafmixer? Dan heb je zó een lekkere klodder mayonaise op je bord. Toch is oplettendheid geboden. Een mixer met een goede motor maakt van soep en puree al gauw babyhapjes en behanglijm. Hoe krijg je je avondeten smeuïg, maar ni ...
Olijfolie ligt Teun en Yvette na aan het hart. Maar is het ook bevorderlijk voor je vaten en kleppen? Waarom staat er op ieder olijfolieflesje 'extra vergine'? En bij welke temperaturen gaat die kostbare olie walmen en stinken? Je hoort he ...
Een restaurant dat kebab, roti én pizza serveert, of waar je door boekdelen aan gerechten bladert - kan het eten daar nog goed zijn? Teun en Yvette denken van niet. Is dat snobistisch gezeur of goed onderbouwde kritiek op de keukenkapitali ...
Teun kraakt deze aflevering harde noten. Ondanks de onvoorwaardelijke liefde die Yvette voelt voor de walnoot, heeft Teun een haat-liefdeverhouding met de bittere en vliezerige hersentjes. In welke salade krijgt de walnoot een zachte smaak ...
Meer moeite is meer liefde. Daarom is de vijzel het lievelingsobject van Teun en Yvette: een met bloed, zweet en tranen gevijzeld ingrediënt geeft meer smaak. Stamp je peperkorrels fijn in een platte of een hoge vijzel? En maal je sambal i ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.