Koop kaartjes voor Etenstijd! in TivoliVredenburg (2 november) en DeLaMar (4 november) Deze tijd van het jaar zijn de vijgenbomen versierd met paarse ballen. Althans, in het zuiden. In Nederland blijven de vijgen groen. Hoe maak je van deze onrijpe zuurtjes toch nog iets zoets? Zonder welke wroetende wesp groeien er geen vijgen? En hoe maak je vijgenbladazijn? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsor: Delicious: ga naar deliciousmagazine.nl/etenstijd en ontvang Comfort van Ottolenghi nu GRATIS bij 4 nummers delicious! Tips: Ingemaakte vijgen van Nadia Zerouali Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl (Media)bureaus: pien@meervandit.nl Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Gemaakt door: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Eerste aflevering: 08-09-2022
De podcast Etenstijd! heeft in totaal 235 afleveringen
Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 16-09-2024
Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 23-09-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.